De werkwijze is als volgt: u zorgt voor een gedekte tafel en wij zorgen voor de rest. Wij verstaan daaronder: tafelopmaak, presenteren van het buffet, bezorgen en weer ophalen van de vaat en natuurlijk de afwas. Bij breuk en/of vermissing word de geldende vervangingswaarde in rekening gebracht. Voor personele bemanning tijdens het buffet, word een meerprijs in rekening gebracht.

Buffet A:

Stokbrood, buffetbolletjes gesorteerd,
kruidenboter, servetten, borden en driedelig RVS bestek, rundvleessalade, huzarensalade, kipkerriesalade, zalmsalade, verse vruchtensalade en gemengde rauwkostsalade
€ 10,- per persoon

Buffet B:
Dezelfde samenstelling als buffet A, maar dan
uitgebreid met een heerlijke warme geroosterde
boeren beenham
€ 13,- per persoon

Buffet C:
Dezelfde samenstelling als buffet B, maar dan
uitgebreid met een lekkere grote satéspies in satésaus, warm geserveerd
€ 15,50- per persoon

Buffet D:
Dezelfde samenstelling als buffet C, maar dan
uitgebreid met diverse soorten vis, zoals:
Gerookte paling, pepermakreel, haring en
gefileerde zalm.
€ 19,50 per persoon

Buffet E:
Buffet E heeft dezelfde samenstelling als buffet D, maar dan uitgebreid met diverse desserts.
Het dessert omvat verschillende soorten ambachtelijk roomijs, slagroomsoesjes, bavaroise, parisettekoekjes, huisgemaakte griesmeel met bosbessensaus, en bitterkoekjespudding met
amaretto en luchtige chocolademousse
€ 24,00 per persoon 

Uiteraard is dit slechts een opzet om u een indicatie te geven hoe e.e.a. er uit zou kunnen zien. Uiteraard hebben wij meer in huis. U kunt dan denken aan gebakken kriel, witlof met ham en kaas uit de oven, varkenshaasmedaillons in champignonroomsaus, patat, frikandellen, kroketten, appelmoes, gebakken champignons in lookmarinade etc. Kortom, u doet een voorstel en onze keukenbrigade gaat aan de gang om er een meer dan geslaagde maaltijd van te maken. We zien uw voorstel graag tegemoet.

Hierboven zijn enkele van de mogelijkheden weergegeven, voor het houden van een Warm & Koud buffet. De minimale deelname is 20 personen. Tevens bestaat de mogelijkheid wijzigingen aan te brengen in de genoemde buffetten.

Desserts worden direct meegeleverd in koelboxen, hier komt geen nalevering van.

Buffet_a
buffet_b