Slagerij van de Beek verzorgt meer dan uw dagelijkse vleesbehoeften. U kunt bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld uw feesten en partijen. Ook een barbecue kunt u bij ons regelen. Kijkt u eens verder en ontdek de verschillende mogelijkheden met betrekking tot salades, hapjes, buffetten en barbecues.

Partyservice van de Beek verzorgt niet alleen de inwendige mens, u kunt bij ons ook terecht voor het huren van partytenten, barbecues, borden en bestek, stoelen, tafels, glaswerk  etc. Tevens verzorgen wij desgewenst de biertap, fusten bier, regelen drankarrangementen tot zelfs professionele bediening op het feest zelf, bij u thuis of op een door u gekozen locatie.

Bovenstaande partyservice gaat uitsluitend op basis van een door ons gemaakte offerte met een vooraf genoemde eindprijs. Pas op het moment dat u akkoord gaat, met de prijs en onze conditie’s gaan wij over tot levering en is de offerteprijs ook de eindprijs( mits er tijdens u feest, conform uw opdracht, veranderingen plaatsvinden)

Facturering en betaling van uw order gebeurt achteraf middels een mail met de factuur als bijlage. Als betalingstermijn hanteren wij 8 dagen.

Hebt u nog vragen of plannen, laat het ons dan weten. Wij staan u graag te woord om e.e.a. toe te lichten.

Buffetten

Barbecues

Desserts

Salades