Rookworstactie

Clubsponsering

Iedere penningmeester kent dit probleem: “Hoe kan ik extra geld genereren om de clubkas te spekken”. Een vereniging, een sportclub, een zangkoor, een kerkelijke gemeente, de jeu de boulle vereniging, de kaartclub, de zeeverkenners of de padvinders, noem maar op, activiteiten kosten geld. Materiaal, uniformen, instrumenten, huur van gebouwen of locatie’s, het is allemaal niet voor niks en kost bij elkaar een boel geld en subsidie’s kunnen we met elkaar ook zo langzamerhand wel op de buik schrijven

Een mooie manier op eens of meerdere keren per ( winter)seizoen de clubkas te spekken, is het organiseren van een rookworstactie.

Hoe gaat dat in zijn werk?

U roept uw leden bij elkaar en stelt hen deze actie voor. Op deze manier lopen uw leden warm voor de actie, omdat ze weten dat het voor hen zelf, hun eigen vereniging,  en ze weten wat de opbrengsten zijn. rookworst

De rookworsten worden per 3 stuks verpakt aangeboden, grof of fijn. Iedereen verkoopt een aantal pakketjes aan familie, vrienden, kennissen etc. Na een sluitingsdatum heeft de penningmeester de aantallen. Deze geeft u door aan ons en binnen 4 dagen hebben wij de rookworsten supervers en verpakt voor uw klaarliggen.

De nettowinst die de penningmeester voor de kas kan opstrijken is gegarandeerd 33 % van de verkoop. Een reuze goede actie om een aantal redenen: Het brengt leden bij elkaar door een gezamelijke inzet, iedereen eet een met goud bekroonde rookworst en…last but not least, u houd er een leuke cent aan over.

Onze rookworsten zijn zout- en vetarm én glutenvrij.

Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.