Een ander deel van ons bedrijf is onze vol ambachtelijke worstmakerij. Hier wordt nog op de ouderwetse manier worst gemaakt. Ouderwetse ambacht dus. Recepturen die al jaren oud zijn en die in de loop van de jaren verbeterd en aangepast zijn, tot de recepturen die wij nu hanteren. Wij gebruiken kruidenmengsels die wij voor een groot deel zelf mengen.

Wij kopen kruiden en specerijen van importeurs en tussenhandelaren op de internationale kruidenmarkten en mengen deze volgens receptuur. Vervolgens worden deze vermengd met de beste grondstoffen in de juiste verhouding. Als de producten het juiste proces gevolgd hebben van rijpen, drogen, roken en koken, dan ligt er een product in onze toonbank, waar wij, als ambachtelijke slager, voluit trots op zijn en die in een andere slagerij ook niet te koop is, omdat wij onze eigen recepturen volgen. Een uniek product dus, geheel in eigen bedrijf vervaardigd.

Dat andere (vak)mensen dit ook waarderen, blijkt wel uit het feit, dat ons bedrijf al verschillende jaren achter elkaar prijzen in de wacht weet te slepen op nationale vakwedstrijden in het hele land.

In de zomer zijn onze barbecueproducten zeer in trek, met name de barbecueworst. In de winter komen mensen van heinde en ver voor onze winterspecialiteiten zoals; erwtensoep, rookworst, balkenbrij, bloedworst en……wat dacht u van onze heerlijke stamppotten, vers bereid in eigen keuken. Ook onze leverworst, kookworst, rookvlees, gegrilde hammen en onze gebraden vleeswaren zijn stuk voor stuk topproducten, die het hele seizoen verkrijgbaar zijn.